Seks jarak jauh - Guesehat

Apabila keadaan menyebabkan Ibu dan suami tinggal berjauhan, walaupun di negara yang berbeza, tentu ada banyak penyesuaian. Salah satunya berkaitan dengan kehidupan seksual. Sekiranya pasangan biasanya tidur di tempat tidur yang sama setiap malam, mudah melakukan aktiviti seksual bila-bila masa yang mereka mahukan.

Bagaimana dengan pasangan yang menjalani hubungan jarak jauh atau LDR? Dilaporkan dari kesibukan.comDi Amerika, terdapat sekurang-kurangnya 7 juta pasangan suami isteri yang menjalin hubungan jarak jauh. Malah satu daripada 10 pasangan LDR adalah pasangan baru. Walaupun hubungan seksual menjadi lebih rumit, itu tidak bermaksud sama sekali tidak boleh "dilakukan", anda tahu!

Terdapat banyak cara untuk memuaskan hasrat seksual dalam hubungan LDR, terutamanya sekarang bahawa teknologi sangat canggih. Berikut adalah beberapa petua untuk melakukan hubungan seksual dengan pasangan LDR!

Baca juga: Petua untuk Pasangan LDR

1. Buat e-mel khusus untuk menghantar kandungan seks

Tetapi ingat, jangan sekali-kali menggunakan e-mel profesional untuk menghantar kandungan seks, walaupun itu untuk pasangan anda. Buat akaun e-mel yang sangat peribadi, yang boleh anda gunakan untuk menghantar kandungan yang sangat seksi untuk tujuan permainan jauh. Jemput pasangan anda untuk melakukan perkara yang sama.

E-mel boleh menjadi alat komunikasi yang sangat intim, anda tahu, tanpa perlu risau privasi terganggu. Menggoda pasangan anda dengan pose nakal, tentu saja Ibu sebagai model. Hmm ... pasangan mesti segera meleleh dan dapat memuaskan keinginan seksual melalui onani.

Baca juga: Adakah Anda Sudah Berkahwin Lama? Ini adalah petua untuk mengekalkan kehidupan seks anda

2. Tetapkan Mood untuk Telefon dan video Seks

Dengan kemajuan teknologi, mustahil anda dan pasangan anda tidak mahu mencuba telefon atau video seks. Untuk memunculkan suasana yang menggembirakan, aturkan masa yang tepat untuk anda berdua. Lakukan di bilik peribadi masing-masing dan atur bilik agar tidak menjadi tidak kemas. Redupkan lampu, nyalakan beberapa lilin, dan pilih perhiasan seks jika perlu. Ibu juga boleh membuat panggilan video dengan menetapkan pemandangan mandi untuk secara visual memprovokasi semangat pasangan.

Sekiranya tidak dapat membuat video, seks telefon pun boleh berakhir dengan klimaks! Jangan teragak-agak untuk mengucapkan kata-kata seksi dan menggoda, cerita erotik, bahkan suara desahan dan rintihan untuk membuat pasangan anda teruja. Jangan menutup telefon sehingga pasangan anda mencapai orgasme, okey?

3. Buat sexting yang tidak kreatif

Bilik tidur dan bilik mandi adalah tempat biasa untuk mengambil beberapa gambar seksi yang akan digunakan untuk menggoda pasangan anda. Tetapi bilik sembang seperti Whatsapp boleh menjadi alat untuk memuaskan hati seksual. Hantarkan kata-kata sexting atau kesat yang akan membuatkan pasangan anda menghentikan aktiviti mereka dengan segera. Jangan lupa untuk menyertakan gambar Ibu paling seksi, OK?

Seksi dan menggoda tidak semestinya terbuka sepenuhnya. Bagi pasangan yang ingin tahu dengan hanya mengenakan pakaian yang nipis atau sedikit terbuka, ini benar-benar membuat suami ingin "membongkok" Ibu melalui ruang siber.

Baca juga: Membangun Keintiman dengan Bantuan Video Lucah, Baik atau Buruk?

4. Kejutan dengan menghantar hadiah nakal

Ibu boleh menghantar mainan seks, buku komik bertaraf X, atau DVD yang dapat dinikmati oleh pasangan dengan sendiri. Hadiah dibungkus dan disertakan nota kecil untuk memprovokasi pasangan anda untuk selalu memikirkan Ibu ketika melancap. Sekiranya anda malu membeli barang-barang ini, hantarkan seluar dalam seksi suami anda. Taburkan dengan minyak wangi kegemaran anda dan biarkan dia membayangkan melakukan hubungan seks dengan Ibu.

Masih banyak cara, anda tahu, yang dapat anda lakukan untuk memuaskan keinginan seksual anda dengan pasangan anda ketika menjalani hubungan jarak jauh. Pada hakikatnya, hubungan jarak jauh tidak boleh mematikan keinginan seksual dan pasangan anda! Ingat, lakukan dengan selamat. Lindungi peranti teknologi Mums anda dengan kata laluan berlapis sehingga benar-benar selamat. (AY)


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found