Apa itu Twin Flame - GueSehat.com

Berbanding dengan jodoh atau teman sejiwa, istilah nyalaan kembar jarang didengar. Ya, walaupun mereka berdua merujuk pada hubungan yang erat dan romantis, namun nyalaan kembar sebenarnya mempunyai makna dan tanda yang berbeza, anda tahu, geng. Wow, kira-kira apa itu nyalaan kembar dan apakah tanda-tandanya? Ayuh, cari di bawah!

Apa itu Api Berkembar?

Secara sederhana, teman sejiwa boleh ditafsirkan sebagai pasangan yang sempurna, sementara nyalaan kembar adalah gambaran tentang siapa kita sebenarnya. Apabila seseorang bertemu teman sejiwa-Dalam kes ini, dia mungkin merasa perlu untuk memperbaiki dirinya atau merasa bahawa dia tidak layak mendapat cinta pasangannya.

Ini sebenarnya bukan perkara buruk. Namun, ketahuilah bahawa ada sebilangan jodoh atau teman sejiwa yang datang dalam hidup anda, bukan untuk percintaan, tetapi hanya untuk membantu merealisasikan kekuatan anda untuk lebih maju dalam pelbagai aspek kehidupan.

Walaupun anda boleh menjalin hubungan romantis dengan teman sejiwa, tetapi syaratnya akan berbeza dengan hubungan dengan api berkembar, atau seseorang yang benar-benar mempunyai jiwa yang sama dengan anda.

Bersama nyalaan kembar, seseorang merasa ditakdirkan untuk berhubung secara fizikal, emosi, mental, dan juga rohani. Semasa bersama api berkembar, Anda seolah-olah melihat diri anda di cermin. Hubungan pasangan nyalaan kembar akan cenderung sangat bersemangat kerana terdapat rasa tarikan semula jadi yang tidak dapat dielakkan antara kedua-dua pihak.

Tanda-tanda Anda Berjumpa Api Berkembar

Walaupun boleh bertemu nyalaan kembar sangat kecil, tetapi itu tidak bermakna mustahil, anda tahu, geng. Boleh jadi, selama ini anda benar-benar bertemu nyalaan kembar-mu tetapi kamu tidak menyedarinya. Nah, untuk mengetahui sama ada anda pernah bertemu atau berhubung dengannya, berikut adalah beberapa tanda yang dapat anda kenali:

1. Anda merasakan sensasinya Dejavu yang kuat

Mungkin anda mempunyai perasaan pelik, di mana anda merasakan anda pernah bertemu dengan orang ini sebelum ini, sama ada dalam mimpi atau kehidupan yang lalu. Anda berasa sangat akrab dan juga sangat selesa dengannya.

2. Hubungan anda terasa mencabar

Setiap hubungan mempunyai cabarannya, tetapi anda dan dia bersedia melakukan apa sahaja untuk melaluinya. Sebaliknya, anda juga merasakan bahawa cabaran ini adalah peluang untuk belajar lebih banyak mengenai diri anda.

3. Walaupun ada perbezaan, anda dan Dia masih memiliki pemahaman yang sama

Anda dan Dia mungkin mempunyai minat atau pendapat yang berbeza mengenai pelbagai topik, tetapi jika anda melihatnya, inti pemahaman anda dan Dia masih sama. Ini adalah asas yang kuat dalam hubungan anda dengan-Nya.

4. Anda selalu merasa bahawa anda bertemu, satu cara atau yang lain

Anda atau Dia mempunyai daya tarikan yang kuat sehingga tidak kira seberapa jauh anda, anda secara semula jadi akan merasa selaras antara satu sama lain.

5. Saling melengkapi

Dalam hubungan, satu pihak lebih kuat dan yang lain adalah sebaliknya. Namun, apabila anda berjumpa nyalaan berkembar, anda merasakan ada kekuatan untuk selalu berhubung antara satu sama lain. Anda mungkin juga menemui perkara menarik tentang diri anda yang sebelumnya tidak anda sedari.

Mencari seseorang yang benar-benar serupa dari segi fizikal, emosi, mental, dan rohani bukanlah perkara yang mudah. Semua ini tentunya memerlukan proses, terutama untuk mengenali diri anda terlebih dahulu.

Bukan hanya itu, menjalin hubungan dengan seseorang yang kelihatan seperti bayangan anda juga boleh menjadi cabaran. Bagaimana tidak, ketika anda bertemu dengannya, itu berarti anda juga harus siap menghadapi sifat negatif anda sendiri yang tercermin dalam dirinya. Ayuh, jadi anda sudah bersedia, belumkah anda bertemu atau bertemu? nyalaan berkembar Anda? (TAS)

Baca juga: Pertimbangan dalam Memilih Pasangan Hidup

Sumber:

Berjumpa. "Apa itu Api Berkembar?".