Kedudukan Seks untuk Lelaki Pendek - guesehat.com

Mempunyai pasangan dengan badan yang lebih pendek tidak bermaksud anda tidak dapat mendapat kepuasan ketika bercinta. Sebenarnya, sebilangan wanita merasa lebih selesa 'aktiviti' di tempat tidur dengan seorang lelaki yang lebih pendek daripada dia. Tubuhnya lebih fleksibel untuk bercinta di tempat yang sempit, akan menyempurnakan gaya seks yang dilakukan dengan anda.

Anda hanya perlu mengelakkan beberapa kedudukan merosakkan sekejap Ini menggembirakan pasangan anda. Dianjurkan untuk tidak melakukan hubungan seks dalam keadaan berdiri dan gaya 69, yang sangat bergantung pada keseimbangan postur badan. Ingin dapat merasakan kenikmatan hubungan intim dengan lelaki yang lebih pendek? Cubalah 5 posisi seks ini!

Kedudukan Seks Y

Sebenarnya kedudukan ini hampir sama dengan kedudukan sudu, tetapi anda boleh menambah sedikit rempah semasa melakukannya. Tekniknya, anda boleh tidur di sisi anda menghadap pasangan anda. Cuba angkat satu kaki di udara dan letakkan kaki yang lain di tempat tidur, sama dengan huruf Y. Anda juga boleh meletakkan satu kaki di badan lelaki itu ketika dia menembus dari sisi. Posisi ini tidak akan mempengaruhi postur badan pasangan anda.

Posisi Seks X

Setelah pakar melakukan posisi Y, anda juga boleh mencuba posisi X. Kedudukan ini juga dapat dilakukan jika anda dan pasangan mengalami masalah pada bahagian perut yang sedikit buncit. Dengan kedudukan lelaki yang terbaring di atas anda, mintalah dia untuk menembus perlahan sehingga mencapai inti Miss V. Kedudukan ini tidak betul-betul selari, kerana lelaki itu datang dari sisi, kira-kira 45 darjah dari badan anda. Sekiranya anda melihatnya akan membentuk huruf X.

Sebagai pemanasan awal, anda boleh memegang badannya dengan tangan anda dan melakukan pemerasan Kegel terlebih dahulu. Sekiranya ia benar-benar 'tepat', anda boleh menjauhkan kaki atau menyebarkan platform dengan lebar dan condongkan ke atas untuk mencapai penembusan yang lebih dalam.

Bass yang berdenyut-denyut

Mengapa dipanggil bass berdenyut? Mungkin kerana kesannya hampir sama dengan getaran bass semasa bermain muzik. Sekiranya diandaikan dengan kekuatan musik, sensasi puncak seks anda sama seperti ketika bass berdengung. Kedudukan ini tidak jauh berbeza dengan gaya anjing, tetapi anda boleh menekuk lengan sehingga kepala lebih rendah daripada punggung anda. Anda boleh meletakkan bantal di dahi jika kedudukan leher terasa tidak selesa semasa melakukan posisi ini.

Kunci untuk kedudukan ini adalah memberi getaran kuat kepada kelentit anda. Sekiranya anda dapat mencapai tahap ini, anda dan pasangan pasti akan merasakan sensasi 'bass berdenyut' yang menyenangkan!

Di kerusi

Ini juga merupakan kedudukan utama yang boleh dilakukan oleh anda yang mempunyai pasangan pendek. Seks di atas kerusi akan menyeronokkan sebagai variasi kedudukan. Tidak ada had, sama ada anda yang berada di atas lelaki itu atau anda yang duduk dan lelaki itu sedikit berjongkok di hadapan anda. Walaupun dengan kedudukan ini, anda berdua dapat menggabungkannya dengan gaya dakwah dan cowgirl.

T-Bonin

Mungkin anda tidak terbiasa dengan kedudukan ini. Kedudukan ini memang memerlukan kemahirannya sendiri untuk mencapai kesenangan yang diharapkan. Anda boleh melakukan ini di tepi katil. Mintalah pasangan anda berbaring telentang dengan kakinya dari tempat tidur sehingga lututnya sedikit bengkok. Walaupun anda boleh berada di atasnya, dengan kedudukan punggung tepat di sisi, tegak lurus dengan badan.

Anda boleh mendapatkan sensasi penembusan mendalam pada sudut baru ini. Ditambah dengan banyak bilik untuk menyelesaikan rangsangan yang boleh dilakukan, sama ada menggunakan tangan atau bantuan alat penggetar lain.

Mempunyai pasangan dengan badan yang lebih pendek sebenarnya boleh memunculkan gaya dan kedudukan seks yang berbeza, bukan? Walaupun begitu, anda dan pasangan masih perlu mempertimbangkannya terlebih dahulu sebelum mencuba kedudukan baru. Foreplay atau pemanasan adalah sangat penting untuk menyiapkan badan dan membuang pelincir sebelum melakukan hubungan seks.