Shhh .. 4 Tanda Wanita Ini Mahu Seks!

Wanita boleh dikatakan makhluk yang sukar difahami. Tidak salah, walaupun sebagai wanita, anda kadang-kadang tidak tahu apa yang sebenarnya anda mahukan. Lihat sahaja ketika anda membeli-belah dan memilih pakaian. Anda boleh melalui semua bahagian kedai dan akhirnya kembali ke awal untuk membeli pakaian pertama yang anda lihat. Kadang kala, apa yang dikatakan tidak semestinya sama dengan apa yang diinginkan. Adakah itu benar? Perkara yang sama juga berlaku ketika wanita menginginkan hubungan seks atau melakukan hubungan seks dengan pasangannya. Wanita nampaknya hanya memberikan tanda bukan lisan atau 'kod' tertentu untuk menyampaikan keinginan mereka. Sekiranya suami dapat memahami tanda-tanda yang diberikan oleh ini, maka mungkin ada 'kejutan' khas yang akan diperoleh. Sebaliknya, jika tanda tidak diterima dengan baik, jangan salahkan jika mood wanita itu tiba-tiba berubah menjadi tidak baik.

Baca juga: Berapa kerapkah pasangan mesti melakukan hubungan seks?

Dilaporkan dari Zaman India , ini adalah tanda bahawa wanita menginginkan seks yang penting untuk diketahui, terutama bagi anda lelaki yang ingin dianggap sebagai wanita yang memahami!

Isyarat tangan

Salah satu tanda seorang wanita menginginkan seks dapat dilihat dari pergerakan tangannya. Sekiranya lengan wanita melekat di tubuhnya dan seperti menggosok tangan ke badannya, mungkin ada keinginan yang dia menahan. Cobalah untuk memberi perhatian lebih kepada tanda ini, jika bahagian lengan yang melekat pada tubuhnya semakin kencang, terutama ketika dia di tempat tidur, itu berarti ada semangat yang ingin dia tekan. Sebagai lelaki, jangan ragu untuk 'menyambut' tanda ini dan memberinya apa yang dia mahukan!

Nafas terasa berat

Adakah anda pernah mendengar seorang wanita menarik nafas lega dan menghela nafas sedikit ketika anda bersamanya? Jangan diam! Itu satu tanda dia tidak lagi dapat menutup keinginannya untuk bercinta denganmu. Ketika wanita mulai bersemangat dan terangsang, pernafasan mereka akan lebih cepat dan 'memburu'. Tubuh wanita yang bersedia mengalami orgasme memerlukan pengambilan oksigen yang banyak sehingga degupan jantungnya meningkat dan menjadi lebih cepat. Pada ketika ini, adalah wajar bagi seorang lelaki untuk peka dengan undangan 'aksi panas'.

Bahasa badan

Tanda ini mesti segera dilihat oleh lelaki. Apabila tanda wanita menginginkan hubungan seks ini muncul, biasanya akan menunjukkan bahasa tubuh yang berbeza. Tubuh anda akan kelihatan lebih bersemangat dan nampaknya ingin menghampiri anda. Sekiranya dia menekan tubuhnya ke arahmu dan cuba memelukmu maka itu boleh menjadi tanda untuk mengajak seks. Selain itu, jika jari kaki anda melengkung ke atas, itu juga merupakan tanda lain yang ingin dilakukan oleh seorang wanita dengan anda.

Mencari perhatian

Ketika dia bersendirian dengannya, tiba-tiba muncul pergerakan aneh. Wanita itu kelihatan gelisah dan cuba meniru pergerakan yang anda lakukan. Contohnya, semasa duduk menonton televisyen, anda beralih sedikit ke kanan, dan tiba-tiba pasangan anda juga beralih ke kanan. Tidak lama selepas itu ketika anda menunjukkan pergerakan tertentu, Si Dia mengekori ke belakang. Sekiranya demikian, mungkin ada 'sesuatu' yang dia inginkan perhatian anda. Biasanya pergerakan ini akan disertai dengan kedudukan wanita yang resah dan tidak fokus pada apa yang sedang dilakukannya ketika itu. Jemput seorang wanita ke tempat yang lebih selesa atau anda hanya boleh menyambut 'tanda' untuk melakukan apa yang dia mahu beri perhatian kepada anda. Anda dan tindakan pasangan anda boleh menjadi lebih panas daripada biasa. Walaupun 4 tanda seorang wanita mahukan seks di atas dapat dilihat, anda sebagai lelaki juga perlu tahu bahawa wanita kadang-kadang memberikan isyarat rangsangan yang berbeza setiap masa. Tidak ada yang salah jika anda sesekali memberikan umpan terlebih dahulu untuk menarik perhatian wanita.